www.liefdephotography.com

About Us


ONS TEAM


Liefde Photography is een familie bedrijf en bestaat uit drie fotografen die vanuit twee locaties werken; Amsterdam en Denver, Colorado. Wij werken nauw samen (ondanks de afstand) en documenteren bruiloften in de Verenigde Staten en Europa. Als Destination Wedding Photographers houden wij enorm van reizen en geen land is te ver weg voor ons. Elke fotograaf is beschikbaar voor iedere bruiloft ongeacht de locatie. Onze boudoir en familie sessions zijn op locatie of vinden bij jou thuis plaats.

ONZE STIJL

Wij zouden onszelf, ons werk, of onze stijl met tig woorden kunnen omschrijven maar we houden het graag simpel; we houden gewoon enorm van het fotograferen van bruiloften! Liefde, geluk, vrolijkheid.... het werkt aanstekelijk en het inspireert ons enorm in ons werk. Wij fotograferen met een foto-journalistische houding waardoor wij het verhaal van de dag vastleggen zonder teveel geposeerde foto's. Wij vinden dat dit jouw dag zou belemmeren en wij willen juist dat je enorm geniet en ons zo weinig mogelijk ziet! Uiteraard zijn er altijd afspraken over wanneer je wel die bepaalde foto's wilt, maar dit is dan vaak tijdens de groep foto's (als je die wilt) en die mooie intieme momenten van jullie als bruidspaar.

ONZE FILOSOFIE

Elk mens is uniek, elk bruidspaar is uniek, en ook jouw grote dag is uniek. Wij zijn niet vastgeroest in ons werk en staan altijd open voor iets nieuws. Jouw persoonlijkheid is wat wij zien en wat wij willen laten doorschijnen in ons werk. Of je nou romantisch of stoer bent, of Italiaans of Japans... jouw cultuur en jouw karakter is waar wij naar kijken, zodat wij jouw unieke verhaal vertellen zoals het is. Van het moment dat je je trouwjurk aan doet tot aan het moment dat je bijna omvalt van het dansen laat in de avond, wij zijn er om elk moment op een creatieve en authentieke manier vast te leggen. Geniet van je dag, dan doen wij dat ook!

Door de jaren heen hebben wij mogen werken met de meest fantastische mensen en de meest prachtige bruiloften mogen vast leggen. Door onze bruidsparen hebben wij een enorme passie ontwikkeld voor het werk dat we doen en wij hopen nog vele mooie en inspirerende mensen te mogen ontmoeten.

Als je interesse hebt in meer informatie over ons, onze prijzen, of onze beschikbaarheid, neem dan hier contact met ons op.

ONTMOET DE FOTOGRAFEN:

Brian Muntz

Femke Muntz

Greg Muntz