_WBM5224.jpg

Boudoir by Femke

Click for English 

BOUDOIR BY FEM


WAAROM BOUDOIR?

Een boudoir session is een fantastisch en uniek kado voor jouw vriend of man op elk moment. Je zal niet alleen hem enorm verassen maar ook jezelf in hoe mooi en sexy je zal voelen tijdens de shoot. Mijn boudoir sessions zijn natural, creatief, beschaafd, maar ook heel speels en sexy. Je bepaald je eigen comfort zone en hoe je je kleed (of niet kleed) alhoewel een doorschijnend bloesje vaak veel sexier en spannender is dan bloot ;). Sommige vrouwen zijn wat onzeker in hoe ze moeten poseren en daar wordt je natuurlijk door mij mee geholpen. Ik wil je in je beste licht laten zien, zonder teveel poespas, zodat je "natural beauty" naar voren komt. Wist je dat jouw liefje jou toch het mooist vindt als je ‘s ochtends wakker wordt?


HOE GAAT EEN BOUDOIR SESSION TE WERK?

Boudoir sessions worden bij jou thuis gehouden waar je complete privacy hebt en waar je je op je gemak voelt. Ik gebruik altijd natuurlicht van een raam waardoor de foto's een natuurlijke uitstraling hebben in plaats van studio belichting. Een boudoir session duurt 1 - 2 uur (verschilt per shoot) waarin we de tijd nemen om je te poseren voor elke foto, en waarin je je een aantal keren kan omkleden. Mocht je visagie en hairstyling willen*, dan kom ik een uurtje eerder met een styliste en zal je worden gestyled naar jouw wensen.

Het is ook mogelijk om boudoir sessions op locatie te doen. Buiten in een afgelegen natuurgebied (in de zomer is wel zo fijn!) of je kunt een hotel kamer boeken*. Dit zijn goede alternatieven als je een thuis-shoot niet zo ziet zitten. 


BRIDAL BOUDOIR

Ga je trouwen en wil je je aanstaande verassen met een sexy shoot van jezelf? Dat kan natuurlijk! De session verloopt niet veel anders dan de standaard boudoir session maar ik raad wel aan om wat witte lingerie of bloesjes mee te nemen. Dit past natuurlijk bij het trouw thema en dat maakt het wel zo toepasselijk. Let wel op dat je een bridal boudoir shoot ruim van te voren boekt zodat er genoeg tijd is om de foto's te retoucheren en om eventueel een album te laten maken. Neem contact met mij op minstens 90 dagen voor je trouwdatum.


INVESTERING

 

Alle boudoir sessions zijn inclusief 1,5 - 2 uur fotografie, onbeperkt omkleden, en een online privé gallery met geretoucheerde, hoge resolutie foto's.

Sessions beginnen vanaf € 295,-

*Hotelkamer kosten en/of styling zijn niet inbegrepen in de prijs.

*Reiskosten buiten Nederland zijn niet inbegrepen in de prijs.