Balloon Zone

 liefdephotography.com | muntzstudios.com

Wij stellen ons graag aan u voor!

Balloonzone is een klein landelijk werkende organisatie gevestigd in de Zaansteek, tussen Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Hoorn, en al ruim 5 jaar toonaangevend en innoverend op het gebied van ballondecoratie voor zowel de particuliere markt als de zakelijke markt. Balloonzone is een zelfstandige onderneming waarbij service, kwaliteit en contact met de klant hoog in het vaandel staan. Klant en kwaliteit staat bij ons altijd op de eerste plaats!
Medio 2015 zijn wij verhuist vanuit de Industrieweg in Wormerveer naar onze nieuwe bedrijfspand aan de Penningweg 87 in Zaandam. Inmiddels zijn wij weer gevestigd in Assendelft, van waar wij onze klanten de meest mooie ballonnen en ballondecoratie leveren voor elke gelegenheid.

www.balloonzone.nl