Wedding Designs

Trouwkaarten, Save the Dates, Trouwstijl & meer!

Wedding Designs - Over Ons


Er zijn behoorlijk veel trouwkaartaanbieders in Nederland, maar Wedding Designs is anders: we hebben een niche-positie in de Nederlandse markt. Wij willen jullie zoveel mogelijk comfort, gemak en design en ons geheel eigen stijl bieden. 

Boven alles willen we onze ontwerpen en kaarten voor zichzelf laten spreken. Vinden jullie de stijl niks of vinden jullie in ons assortiment juist waar jullie naar op zoek waren? Daar gaat het ons om. Wij bieden ontwerpen, stijlen en thema's die je elders op Nederlandse sites niet kunt vinden. Die innovatie en originaliteit bieden wij en proberen we in de toekomst te blijven aanbieden door steeds nieuwe inspiratie op te doen en doorgaand nieuwe, unieke kaarten te maken. Jullie respons en enthousiasme zijn daarin voor ons toonaangevend. 

Wij bieden tevens een persoonlijke benadering maar dit zonder kwaliteit in te leveren: onze trouwkaarten en andere artikelen worden gedrukt op de beste digitale printers die de markt op dit moment te bieden heeft en onze drukker is continue bezig met kwaliteitsverbetering en innovatie. Tenslotte: als jullie een definitief akkoord doorgeven op de digitale voorbeelden voor 12 uur 's ochtends op een werkdag, dan krijgen jullie de kaarten en (witte) enveloppen de volgende dag reeds in huis! (Ook op zaterdag.)

www.weddingdesigns.nl