The_Team_BW.jpg

Nederlands

About Us


Amsterdam Portrait Photographer

Brian Muntz

Denver Portrait Photographer

Greg Muntz

Amsterdam Mama Photographer

Femke Muntz

ONS TEAM

Liefde Photography is een familie bedrijf en bestaat uit drie fotografen die vanuit twee locaties werken; Amsterdam en Denver, Colorado. Wij werken nauw samen (ondanks de afstand) en documenteren bruiloften in de Verenigde Staten en Europa. Als Destination Wedding Photographers houden wij enorm van reizen en geen land is te ver weg voor ons. Elke fotograaf is beschikbaar voor iedere bruiloft ongeacht de locatie. Onze boudoir en familie sessions zijn op locatie of vinden bij jou thuis plaats.

ONZE STIJL

Wij zouden onszelf, ons werk, of onze stijl met tig woorden kunnen omschrijven maar we houden het graag simpel; we houden gewoon enorm van het fotograferen van bruiloften! Liefde, geluk, vrolijkheid.... het werkt aanstekelijk en het inspireert ons enorm in ons werk. Wij fotograferen met een foto-journalistische houding waardoor wij het verhaal van de dag vastleggen zonder teveel geposeerde foto's. Wij vinden dat dit jouw dag zou belemmeren en wij willen juist dat je enorm geniet en ons zo weinig mogelijk ziet! Uiteraard zijn er altijd afspraken over wanneer je wel die bepaalde foto's wilt, maar dit is dan vaak tijdens de groep foto's (als je die wilt) en die mooie intieme momenten van jullie als bruidspaar.

ONZE FILOSOFIE

Elk mens is uniek, elk bruidspaar is uniek, en ook jouw grote dag is uniek. Wij zijn niet vastgeroest in ons werk en staan altijd open voor iets nieuws. Jouw persoonlijkheid is wat wij zien en wat wij willen laten doorschijnen in ons werk. Of je nou romantisch of stoer bent, of Italiaans of Japans... jouw cultuur en jouw karakter is waar wij naar kijken, zodat wij jouw unieke verhaal vertellen zoals het is. Van het moment dat je je trouwjurk aan doet tot aan het moment dat je bijna omvalt van het dansen laat in de avond, wij zijn er om elk moment op een creatieve en authentieke manier vast te leggen. Geniet van je dag, dan doen wij dat ook!

Door de jaren heen hebben wij mogen werken met de meest fantastische mensen en de meest prachtige bruiloften mogen vast leggen. Door onze bruidsparen hebben wij een enorme passie ontwikkeld voor het werk dat we doen en wij hopen nog vele mooie en inspirerende mensen te mogen ontmoeten.

Als je interesse hebt in meer informatie over ons, onze prijzen, of onze beschikbaarheid, neem dan hier contact met ons op.


WEDDING DETAILS


 The Wedding of Christa and Dan

Love Shoots

Loveshoots zijn niet alleen leuk maar ook erg belangrijk voor ons en onze aanstaande bruidsparen. Op deze manier leren we elkaar een beetje kennen en weet je wat je van ons kan verwachten. Loveshoots kunnen op elk moment voor de bruiloft geboekt worden en zitten niet bij de prijs inbegrepen.

 The Wedding of Christa and Dan

Trouwreportages

Wij bieden drie trouwpakketten aan waaruit jullie kunnen kiezen welk pakket het beste bij jullie wensen aansluit. Elk pakket is inclusief een privé foto gallery met de door ons geselecteerde foto's in hoge resolutie en volledig bewerkt. Bruidsreportages beginnen vanaf €1950,-. Neem contact met ons op om onze prijslijst te ontvangen.

 The Wedding of Christa and Dan

De Fotos

Jullie trouw fotos zijn binnen 3-4 weken na jullie trouwdag klaar en geplaatst op jullie eigen privé foto gallery via Photoshelter. Alle fotos zijn beschikbaar voor download in hoge resolutie en kunnen worden gedeeld met familie en vrienden wanneer je wilt. Jullie trouw fotos worden 10 jaar lang bewaard en zijn op elk moment te downloaden.

 The Wedding of Christa and Dan

Copyright

Wij (de studio) behouden altijd het copyright op alle genomen foto's. Wij geven je het recht voor onbeperkt gebruik voor persoonlijke doeleinden. Dit betekend dat je de foto's mag delen met familie en vrienden, ze op Facebook en andere sittes mag delen, en ze mag uitprinten waar en wanneer je maar wilt.

 The Wedding of Christa and Dan

Destination Weddings

Wij houden van reizen en geen locatie is te ver weg voor ons. Reiskosten zoals vliegtickets en huurauto (indien nodig) zit bij de Destination Wedding prijs inbegrepen. Wij zouden het enorm op prijs stellen als ons verblijf wordt geboekt in het hotel waar de gasten verblijven. Op deze manier zijn wij altijd dichtbij om geen moment te missen.

 The Wedding of Christa and Dan

Trouw Albums

Onze luxe trouw albums zijn handgemaakt en zitten niet bij de prijs inbegrepen. Ze komen in leer of linnen en je kan kiezen uit verschillende groottes en kleuren. Trouw albums zijn persoonlijk door ons ontworpen en daarna door jou goedgekeurd. Je kan je trouw album 3-4 weken na je goedkeuring verwachten.