Onbezorgde Trouwdag                               Weddingplanner Nicole Bredewold

De persoon achter Onbezorgde Trouwdag is Nicole Bredewold. Ik woon in Meppel, mijn werkgebied is heel Nederland. Ik ben begonnen met weddingplannen in 2008. Ik vond het fantastisch om mijn eigen bruiloft te organiseren, met alles wat er bij komt kijken. Maar het organiseren zit in mij. Tijdens mijn werk, Marketing en Communicatiespecialist, heb ik verschillende beurzen en evenementen georganiseerd. Dit ben ik steeds leuker gaan vinden en vond ook dat ik hier iets mee moest gaan doen. Daarom ben ik vol enthousiasme Onbezorgde Trouwdag gestart en doe dit met heel veel plezier. 

Wedding Planning

Je bent al een heel eind op weg met het organiseren van jullie bruiloft. Maar je loopt vast op een paar punten die niet helemaal naar wens lukken. Bijvoorbeeld het vinden van een geschikte locatie of stijl. Ook voor een gedeeltelijke organisatie kun je een weddingplanner inschakelen.
Je laat liever niets over aan het toeval. Je wilt 100% zekerheid voor wat jullie mooiste dag gaat worden? De totale organisatie van jouw huwelijksdag(en) geef je dan ook graag uit handen aan een weddingplanner. De hele dag wordt van a tot z geregeld, zoals jij het wil. Op de trouwdag zelf ben ik als ceremoniemeester de hele dag aanwezig.