JMA-0229.jpg

Wedding Details

Click for English

WEDDING DETAILS


 The Wedding of Christa and Dan

Love Shoots

Loveshoots zijn niet alleen leuk maar ook erg belangrijk voor ons en onze aanstaande bruidsparen. Op deze manier leren we elkaar een beetje kennen en weet je wat je van ons kan verwachten. Loveshoots kunnen op elk moment voor de bruiloft geboekt worden en zitten niet bij de prijs inbegrepen.

 The Wedding of Christa and Dan

Trouwreportages

Wij bieden drie trouwpakketten aan waaruit jullie kunnen kiezen welk pakket het beste bij jullie wensen aansluit. Elk pakket is inclusief een privé foto gallery met de door ons geselecteerde foto's in hoge resolutie en volledig bewerkt. Bruidsreportages beginnen vanaf €1250,-. Neem contact met ons op om onze prijslijst te ontvangen.

 The Wedding of Christa and Dan

De Fotos

Jullie trouw fotos zijn binnen 3-4 weken na jullie trouwdag klaar en geplaatst op jullie eigen privé foto gallery via Photoshelter. Alle fotos zijn beschikbaar voor download in hoge resolutie en kunnen worden gedeeld met familie en vrienden wanneer je wilt. Jullie trouw fotos worden 10 jaar lang bewaard en zijn op elk moment te downloaden.

 The Wedding of Christa and Dan

Copyright

Wij (de studio) behouden altijd het copyright op alle genomen foto's. Wij geven je het recht voor onbeperkt gebruik voor persoonlijke doeleinden. Dit betekend dat je de foto's mag delen met familie en vrienden, ze op Facebook en andere sittes mag delen, en ze mag uitprinten waar en wanneer je maar wilt.

 The Wedding of Christa and Dan

Destination Weddings

Wij houden van reizen en geen locatie is te ver weg voor ons. Reiskosten zoals vliegtickets en huurauto (indien nodig) zit bij de Destination Wedding prijs inbegrepen. Wij zouden het enorm op prijs stellen als ons verblijf wordt geboekt in het hotel waar de gasten verblijven. Op deze manier zijn wij altijd dichtbij om geen moment te missen. Neem contact met ons op om onze speciale Destination Wedding Pricing te ontvangen!

 The Wedding of Christa and Dan

Trouw Albums

Onze luxe trouw albums zijn handgemaakt en zitten niet bij de prijs inbegrepen. Ze komen in leer of linnen en je kan kiezen uit verschillende groottes en kleuren. Trouw albums zijn persoonlijk door ons ontworpen en daarna door jou goedgekeurd. Je kan je trouw album 3-4 weken na je goedkeuring verwachten.